Deelnamekosten

Home/Deelnamekosten
Deelnamekosten 2015-04-02T08:12:59+00:00

Deelnamekosten

De deelnamekosten bedragen € 295,- excl. BTW per persoon.

Deelname is inclusief koffie/thee, lunch, documentatie en is er voor u gratis parkeergelegenheid. Na ontvangst van de factuur dient u het bedrag binnen 14 dagen (uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen.
Customer Talk abonnees ontvangen tevens de Social Media in 1 Day Badge.

Eventuele wijzigingen in het programma zijn voorbehouden aan de organisatie.

Bevestiging van inschrijving
Na uw elektronische inschrijving ontvangt u een automatische bevestiging van ons per email.
Heeft u binnen 24 uur niks ontvangen? Neemt u dan contact met ons op via 040-2146216 of angelica@ckc-seminars.nl. Twee weken voor aanvang van het congres ontvangt u van ons een definitieve bevestiging van inschrijving met routebeschrijving.

NB. Uw gegevens worden gebruikt om u op de hoogte te houden van activiteiten van CKC Seminars, Customer Talk en participanten van Social Media in 1 Day. Indien u hier geen prijs op stelt, kunt u dit aan ons doorgeven (angelica@ckc-seminars.nl).

Verhinderd?
Als u verhinderd bent, kunt u in uw plaats een collega laten deelnemen, mits deze in het bezit is van uw inschrijving. Indien u uw inschrijving wilt annuleren dient u rekening te houden met de volgende regelingen. U kunt tot 2 weken voor de datum van plaatsvinden van het congres annuleren. Annuleren dient per aangetekend schrijven te geschieden. Bij annulering tot 2 weken voor de datum van plaatsvinden, berekenen wij u € 50,- (excl. BTW) aan administratiekosten. Bij latere annulering bent u het volledige bedrag van € 295,- excl. BTW verschuldigd.

Gratis Social & Mobile Toolkit ter waarde van 150 euro
Iedere deelnemer krijgt toegang tot een social media toolkit waarmee u praktisch aan de slag kunt en u zich verder kunt verdiepen. De social media toolkit bevat:

  • Social Media artikelen (pdf)
  • Social Business Maturity Test
  • White papers (pdf)
  • Marketing Trend Rapport 2014 (pdf)
  • Social Media marktoverzicht (pdf)
  • Verschillende mobile business marktrapporten uit 2013 en 2014 (pdf)