Sprekers

Home/Sprekers
Sprekers 2017-04-24T14:46:39+00:00

Sprekers Social Media in 1 Day

Keynote sprekers

hans_molenaar_spreker_social_media_in_1_dayDrs. Hans Molenaar, uw dagvoorzitter

Directeur en Kerndocent, Beeckestijn Business School en Voorzitter, Platform voor Innovatie in Marketing (PIM)

Drs. Hans Molenaar is kerndocent en directeur van Beeckestijn Business School en tevens voorzitter van het Platform voor Innovatie in Marketing (PIM). Hans is actief op het terrein van business development, marketing, sales & accountmanagement en de inzet van ICT in commerciële processen. Hij heeft veel ervaring met de ondersteuning van internationale ondernemingen op het gebied van marketing en business development.

Ook is hij initiatiefnemer van het marketingtrendrapport dat jaarlijks verschijnt. Daarnaast is hij voorzitter van de marketing literatuurprijs en de marketing wetenschapsprijs. Hij is tevens jury lid van de meeste prestigieuze marketingprijs van Nederland: the Marketeer of the Year. Hij is een veel gevraagd spreker en is actief als gastdocent bij diverse Hogescholen en business schools.

ment_kuiper_spreker_social_media_in_1_dayMent Kuiper

CEO Lumido, Hoofdredacteur Bijgespijkerd

Met ruim 20 jaar ervaring in het marketing- en communicatievak is Ment Kuiper een ervaren en door de wol geverfde vakdeskundige. Het helpen van mensen uit het vakgebied om op een hoger niveau te komen, stappen te zetten, te ontwikkelen zijn uitgangspunten die centraal staan. Tijdens zijn carrière heeft hij veel mensen verder gebracht. Ment doet dat door coaching, inspiratie, spreken op congressen, schrijven boeken, geven van trainingen, bedenken van concepten en inspireren. Hij doet dat op zijn eigen wijze, praktisch en helder.